Afgelopen dagen na het Maria pad van dinsdag raakte een foto me zo.Ik zag in de foto mijn hele leven tot nu toe voorbij komen mijn innerlijk naar buiten, dankbaarheid omsloot mij en het was net dat door die foto ik eindelijk begreep wat liefde en houden van is.Alles is en begint in jezelf op het moment dat je 100% tevreden mag zijn wie je in geheelheid bent geeft je zo’n boost zo’n zelfliefde en draait het niet daarom dat wij mensen hemels veel van ons zelf houden onze perfectie en imperfectie omarmen. Dat proces is al jaren in mezelf aan de gang aantrekken en afstoten van jezelf, maar nu vlak voor mijn 57 ste jaar trekt het aantrekken het omarmen van mezelf prachtig vinden het hele Marjon principe de godin in mij ook mijn rauwere randjes die ook in mij aanwezig zijn ze mogen er zijn. Ik voel me een tempel een liefdestempel waarin ik mag ontmoeten en mezelf kan zijn waar ik me kan laven zonder dat er iemand om me heen hoeft te zijn ik hou zoveel van mezelf ben dankbaar dat ik geworden ben die ik altijd al was en dat ik het punt heb bereikt dat alles goed is zoals het is.